Workshops

Strategi på én side

Lav en komplet strategi på én dag

En effektiv strategi er ramme og retning for, hvordan virksomheden skal drives og udvikles for at udnytte potentialet fuldt ud.

Og sammen fastlægger vi den på bare én dag.

For at skabe det nødvendige momentum i virksomheden er det vigtigt, at alle i organisationen beslutter, disponerer og handler på en samordnet måde.

En strategi er den reference, der gør, at både ledelse og medarbejdere har overblik over forretningen og forstår, hvordan de sammen og hver især kan bidrage til, at virksomheden når sine mål.

En strategi på én side har flere fordele. For det første sikrer I, at strategien kun indeholder de absolut nødvendige elementer. For det andet tvinges I til at formulere jer kort og præcist, så der er plads til det, der skal være plads til. For det tredje er en strategi på én side nem at kommunikere og nem at huske. Og sidst men ikke mindst er det nemt at foretage nødvendige justeringer, når markedet ændrer sig.


Målgruppe

Virksomhedens ledelse - evt. suppleret med udvalgte nøglemedarbejdere.


Varighed

1 dag.

Efter behov kan workshoppen suppleres med ½-1 dag, hvor strategien præsenteres til høring og justeres endeligt på plads.

Efterfølgende hjælper jeg jer også gerne med at indlejre strategien i organisationen og med at gennemføre fastlagte strategi-/forandringsprojekter.


Tilbage til "Workshops"